Back to All Events

2022 Ravenheart International Film Festival


  • Vega Scene 28 Hausmanns gate Oslo, Oslo, 0182 Norway (map)

2022 Ravenheart International Film Festival

Welcome to our fourth annual live event at Vega Scene in Oslo, Norway. August 25-28th, 2022.

Buy Tickets: https://www.ravenheartfilmfestival.com/.../2022...

TIME & LOCATION

Dato og tidspunkt: 25. aug., 13:00 – 28. aug., 00:00

Sted/Adresse: Vega Scene, Hausmanns gate 28, 0182 Oslo

Om festivalen

Ravenheart International Film Festival (RIFF) er en festival for alle som elsker sjanger og fantastisk film. I år holdes festivalen på Vega Scene i slutten av august.

Formål med festivalen er å samle filmskapere fra hele verden gjennom filmens universale språk og vise deres filmer til den norske publikum. Arrangørene oppdaget at det var et stort publikum for sjangerfilm i Oslo, men at de manglet en festival dedikert til sjanger. Derfor ble idéen om å starte festivalen satt til liv i 2018.

Festivalen har opparbeidet seg solid samarbeid med samtlige ambassader, filminstitutter og distributører fra hele verden og har som mål å være en møteplass for uavhengige og etablerte filmskapere og publikum hvor de i fellesskap får anledning til å nyte filmer utenom det vanlige.

RIFF har siden 2018 vokst og samlet filmskapere og fans av film og kino, samt andre kreative sjeler på et sted hvor de kan møtes og dele sin lidenskap og erfaringer for filmverden. Festivalen er også ment å være et sted for å inspirere og utvikle nye talenter i bransjen ved å gi dem muligheten til å utvide nettverk og forhåpentligvis bli sterkere historiefortellere.

Arrangementet skal gå over fire dager, og skal styrke sjangerfilmtilbudet med et skreddersydd program av høy kvalitet og variasjon.

Festivalen feirer også jubileumsklassikere på storskjermen hvert år, og i år vil festivalen ha æren av å presentere NOSFERATU (1922) for dens 100- års jubileum i samarbeid med Cinemateket i Oslo.

ABOUT THE EVENT

A FLOCK load of films, filmmakers, guests, prizes, networking, and drinks.

When you purchase your passes and pick your films at checkout. The films you choose will be put on reserve for you. You can collect your envelope containing your tickets along with your pass/es starting August 25th from 12:00 at Vega Scene at our RIFF booth.

Thanks and see you all there!